H3 houtskeletbouw Logo
Je bent hier:

Over H3 houtskeletbouw

Creator van bio-ecologische houtskeletwoningen en grote bijgebouwen

Alles wat je wil weten over H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw specialiseert zich in bio-ecologische houtskeletwoningen en grote bijgebouwen op maat. De natuur weerspiegelt zich in onze bouwmethode en de keuze van materialen. De creatie van een duurzame, klimaatvriendelijke en gezonde leefomgeving brengt mensen weer dichter bij de basis.

Maak kennis met H3

H3 houtskeletbouw heeft een uitgesproken missie. Hermans, Hout & Habitat of kortweg H3 houtskeletbouw is pionier op het gebied van bio-ecologische houtskeletbouw, van lage energie- tot passiefwoningen met de focus op energiezuinig, gezond en comfortabel wonen. H3 houtskeletbouw is eveneens dé referentie voor het realiseren van grote bijgebouwen en schuren. Al onze projecten zijn maatwerk en starten met een goed gesprek.

Succesvol bouwen

H3 zet heel hard in op eigen vakmanschap. Van het tekenwerk op kantoor en de prefabricage in eigen atelier tot de montage op de werf en de gevelafwerking. Zo hebben we de beste garantie op een fijne bouwervaring voor onze klant. Lees meer over onze werkwijze. Om onze groei te ondersteunen, zoekt H3 regelmatig extra werkkrachten. Bekijk onze vacatures.

Informatie & inspiratie

Regelmatig organiseert H3 houtskeletbouw infosessies over energiezuinig en ecologisch wonen. Wat is nu de bouwschil precies? Wat is het verschil tussen het E-peil en S-peil? Welke warmtepompen maken nu echt een duurzaam verschil? Wil je op de hoogte blijven? Bekijk dan zeker het nieuws & events. Nog op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze realisaties of vraag ons woonmagazine aan.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk referenties en kom te weten hoe we 
energiezuinig en gezond wonen mogelijk maken.

Een bewuste creatie van aroma