H3 houtskeletbouw Logo
Je bent hier:

Over houtskeletbouw

Waarom houtskeletbouw de ideale bouwmethode is

Ecologisch bouwen met houtskeletbouw

Gezond en milieuvriendelijk bouwen en wonen? Het kan met houtskeletbouw. Want wanneer je kiest voor ecologisch bouwen met bio-ecologische houtskeletbouw, kies je resoluut voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat.

Duurzaam wonen begint bij duurzaam bouwen

Heel wat gezinnen maken de bewuste keuze om te wonen in een lage-energiewoning. Dat start met energiezuinig bouwen. H3 houtskeletbouw bewijst al meer dan 20 jaar dat het anders kan; mét een gunstig effect voor jouw energiefactuur, voor jouw gezondheid en voor onze planeet. Ben je benieuwd welk traject een houtskeletwoning aflegt? Bekijk dan zeker onze werkwijze.

Technische eigenschappen houtskeletwoning

Houtskeletbouw heeft heel wat voordelen. Toch is de ene houtskeletwoning de andere niet. Alleen door gebruik te maken van de juiste materialen in de juiste samenstelling en opbouw krijg je een gezonde, energievriendelijke en milieuvriendelijke woning. Is een houtskeletbouw wel brandveilig? Wat is mogelijk naar gevelafwerking? Kom meer te weten over de technische eigenschappen van een bio-ecologische houtskeletwoning.

Troeven houtskeletbouw

Sommigen hebben zo hun vooroordelen, vaak het gevolg van onwetendheid. Houtskeletbouw - en bio-ecologische houtskeletbouw in het bijzonder - is de meest duurzame en milieuvriendelijke bouwtechniek voor het realiseren van passiefhuizen of lage-energiewoningen. Alleen voordelen dus. We hebben de grootste troeven voor je opgelijst. 

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk referenties en kom te weten hoe we 
energiezuinig en gezond wonen mogelijk maken.

Een bewuste creatie van aroma