H3 houtskeletbouw Logo
Je bent hier:

Over ons

Pioneer op gebied van bio-ecologische houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw: bouwen met een missie

Vanuit een doorgedreven overtuiging in particuliere woningbouw volgens de bio-ecologische houtskeletbouw-principes wil H3 houtskeletbouw mensen weer dicht bij de natuur brengen; op weg naar een duurzame maatschappij.

Een aangename en gezonde HABITAT

Met H3 houtskeletbouw kies je voor gezond en milieuvriendelijk bouwen én wonen. Want wanneer je kiest voor ecologisch bouwen met bio-ecologische houtskeletbouw, kies je voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn ecologisch verantwoord, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat. Door de juiste materiaalkeuze blijft je woning water- en winddicht, brandveilig, koel in de zomer en warm in de winter. Je beleeft je huis als comfortabel, aangenaam en gezond!
In Vlaanderen behoren wij tot de pioniers van ecologisch bouwen met houtskeletbouw. Wij bouwden één van de eerste passiefhuizen in houtskelet.

Een grote vrijheid in architectuur en afwerking

Wij bouwen moderne, hedendaagse woningen waarbinnen je geniet van maximale architecturale vrijheid voor het ontwerp.
Met houtskeletbouw kun je sneller verhuizen. Zo duurt de montage op de werf slechts enkele weken en kan de binnen- en buitenafwerking meteen opstarten. Je verliest geen tijd met het drogen. Bij houtskeletbouw komt geen druppel water kijken. Bovendien heb je een ruime keuze m.b.t. gevelafwerking zoals hout, pannen, leien, plaatmateriaal, gevelsteen en steenstrips.

Bouwen met kennis van zaken

H3 houtskeletbouw is door VIBE erkend als bouwpartner. VIBE is het Vlaams Instituut voor bio-ecologisch bouwen en wonen. Deze erkenning staat garant voor het gebruik van bio-ecologische materialen, in die mate dat ze voldoen aan de technisch juiste uitvoerbaarheid en het gebruik ervan kadert in de wettelijke Belgische normen.
Bekijk het certificaat.

H3 houtskeletbouw is lid van PIXII, een neutrale zelfstandige organisatie die niet gebonden is aan leveranciers of andere groeperingen. Als lid tonen wij een continu engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling.

Eigen vakmensen

Met ons eigen team realiseren wij jouw droomwoning op maat: van de voorbereidingen, het timmerwerk tot en met de gevelbekleding, dakdichting, technieken en binnenafwerking. Hiermee is de kwaliteit gegarandeerd voor je lage energiewoning, passiefwoning of houten bijgebouw van formaat. Ons team van vakmensen zorgt voor de realisatie van jouw energiezuinig, milieuvriendelijk en comfortabel woonproject in houtskelet. Maak kennis met ons team.

Jan Hermans – Ing. bouwkunde & oprichter

Yoeran Ceulemans - tekenaar/projectleider

Kristof Van Camp – Ir. bouwkunde/projectleider

Noah Van Dyck - tekenaar/projectleider

Wim Laureys - timmerman

Stijn Antonis - timmerman

Jeremy Vanden Brande - timmerman

Ruben Docquier - timmerman

Filip Houtmeyers - timmerman

Bruno Wuyts - timmerman

?

Ontdek onze vacatures

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk referenties en kom te weten hoe we 
energiezuinig en gezond wonen mogelijk maken.

Een bewuste creatie van aroma