H3 houtskeletbouw Logo
Je bent hier:

Grote bijgebouwen op (for)maat

Meer ruimte voor meer leven

Specialist in ecologische, grote houten bijgebouwen

Heb je behoefte aan meer (berg)ruimte? En dat op een manier die niet alleen jouw levensstijl weerspiegelt, maar ook bijdraagt aan het behoud van onze planeet? Bij H3 houtskeletbouw ligt onze focus op ecologische, grote houten bijgebouwen die verder gaan dan de traditionele opties zoals carports, poolhouses en tuinhuizen. Laten we samenwerken om een positieve impact te creëren!

Creatie van extra ruimte en functionaliteit

Bij H3 houtskeletbouw geloven we dat functionaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Onze grote houten bijgebouwen zijn ontworpen om een naadloze harmonie met de natuur te creëren. Of je nu een inspirerend atelier of extra opbergruimte voor tuinmaterialen zoekt, onze op maat gemaakte bijgebouwen en schuren worden geplaatst volgens oerdegelijke bouwtechnieken en met duurzame materialen. Bespreek de mogelijkheden met onze experten.

 

Waarom kiezen voor onze houten bijgebouwen van formaat?

  • Vakkundig maatwerk: Onze ervaren ontwerpers en timmermannen werken samen om jouw visie tot leven te brengen. Elk detail wordt met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat jouw bijgebouw perfect past bij jouw stijl en behoeften.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Wij gebruiken alleen hoogwaardig hout - afkomstig van duurzaam bosbeheer - en materialen om ervoor te zorgen dat jouw bijgebouw niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Onze constructies zijn ontworpen om lang mee te gaan.
  • Functionele esthetiek: Onze ontwerpen combineren esthetiek met functionaliteit. Of jouw bijgebouw nu wordt gebruikt als een schuur, een grote stal, een hobbyruimte of iets anders, we zorgen ervoor dat het voldoet aan jouw praktische eisen terwijl het er prachtig uitziet.
  • Deskundige begeleiding: Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste afwerking staan onze vakmannen voor je klaar. We begeleiden jou door het hele proces om ervoor te zorgen dat jouw bijgebouw die extra toegevoegde waarde (en ruimte) wordt.

Ontdek de mogelijkheden: Neem vandaag nog contact op met H3 houtskeletbouw en zet de eerste stap naar een prachtig, duurzaam houten bijgebouw.

 

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk referenties en kom te weten hoe we 
energiezuinig en gezond wonen mogelijk maken.

Een bewuste creatie van aroma