H3 houtskeletbouw Logo
Je bent hier:

Duurzame bouwonderneming van het Jaar

Nieuws

H3 houtskeletbouw wint prestigieuze award

Tijdens een glamoureuze awardshow in de Waagnatie in Antwerpen is vrijdag 2 februari H3 houtskeletbouw uit Westerlo uitgeroepen tot de laureaat in de categorie Duurzame bouwonderneming van het Jaar. “Deze award is een bekroning van 20 jaar pionierswerk op het vlak van duurzaam en ecologisch bouwen.” glundert Jan Hermans, bezieler van H3 houtskeletbouw.

Gouden Baksteen

Het Gala van De Gouden Baksteen zorgde voor een goed gevulde Waagnatie langs de Scheldekaaien in Antwerpen. Bouwunie bekroonde voor de zevende keer bijzondere ondernemers uit de bouw- en houtsector. In de categorie ‘Duurzame bouwonderneming van het jaar’ is H3 houtskeletbouw de laureaat. We kregen de hoogste score, een combinatie van punten van de jury en een publieksstemming. "Het is als houtskeletbouwer wel een beetje raar om een baksteen mee naar huis te nemen, maar we zijn er uiteraard bijzonder blij mee." lacht Jan Hermans, bezieler van H3.

Pionierswerk beloond

“Ik ben bijzonder blij en fier dat de award in ons passief kantoor komt te staan. Het is een trofee voor mijn team, mijn partners waarmee ik samenwerk en mijn klanten.” zegt een trotse Jan Hermans. “Wat wij al 20 jaar doen is naar onze visie de toekomst van de bouw. Op dat vlak zijn wij al die tijd al een pionier. We bouwen niet alleen energieneutrale woningen, maar gaan nog enkele stappen verder door te werken met bio-ecologische materialen. Zo creëer je eveneens een gezond binnenklimaat.”

Bericht geplaatst op

Een bewuste creatie van aroma