Wilt u een eiken carport in cottage stijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

H3 houtskeletbouw specialiseert zich in kwaliteitsvolle eikenhouten bijgebouwen. Als u dus een gespecialiseerde partner zoekt voor het bouwen van een eiken carport in cottage stijl, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen uw eiken carport in cottage stijl volledig op maat volgens de authentieke methode van de Vlaamse vakwerkbouw. Daarbij gebruiken we uitsluitend oerdegelijke, stijlvolle materialen. Laat u overtuigen door onze talrijke referenties.

 Een eiken carport in cottage stijl biedt niet alleen onderdak aan uw wagen, het geeft uw tuin ook een meerwaarde. Bovendien hoeft een eiken carport in cottage stijl zich niet te beperken tot deze functie.

Aangezien wij op maat werken, kan dit houten bijgebouw ook tal van bijkomende functies krijgen, waaronder overdekt terras, patio,…  Ook een volledig gesloten eiken garage behoort tot de mogelijkheden.  Wij kunnen uw eiken carport in cottage stijl zowel losstaand als in aanbouw maken.

Compleet maatwerk

Geen twee houten bijgebouwen die wij al construeerden, zijn identiek. Wij kennen geen standaardformaten of -afmetingen. Elke eiken carport wordt volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en verlangens.

Wij werken steeds volgens de eeuwenoude techniek van de Vlaamse vakwerkbouw. In deze techniek staan de pen- en gatverbindingen garant voor de stevigheid van de constructie. Wij werken op basis van eigen technische uitvoeringsplannen. Vooraleer onze timmermannen bij u aan de slag gaan, vindt er een uitgebreide voorbereiding plaats in samenwerking met onze houtleverancier.

Hoe wenst u het ontwerp?

Voor het ontwerp van uw eiken carport in cottage stijl staan wij open voor alle mogelijke samenwerkingsvormen. Ofwel hebt u nog geen ontwerp en vertrouwt u dit aan ons toe. Op basis van wat u zelf voor ogen hebt of een eigen schets, tekenen wij een functioneel en aantrekkelijk ontwerp uit. Hebt u wel al een ontwerp, uitgewerkt door uw eigen architect of tuinarchitect? Prima, dan vertrekken we op basis hiervan voor de nodige technische uitvoeringsplannen.

Uw auto heeft geluk…

Uw auto boft, want wij bouwen uitsluitend eiken carports van de allerbeste kwaliteit. Voor het vakwerk, de gevelbekleding en de dakconstructie kiezen we oerdegelijke Europese eik. Voor de gevel en het dak vormen lariks en douglas mogelijke alternatieven. Het dak werken we stijlvol af met oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Droomt u van een stijlvolle eiken carport in cottage stijl?
Zet vandaag de eerste stap en contacteer H3 houtskeletbouw.