Wij bouwen jouw tuinhuis op maat

Vertrouw op H3 houtskeletbouw voor een kwaliteitsvol tuinhuis op maat. Met authentiek vakmanschap realiseren wij jouw eiken bijgebouw in Vlaamse vakwerkbouw. Wij beschikken over een indrukwekkende referentielijst.

Met een tuinhuis op maat kun je alle kanten op. Technisch hebben wij weinig beperkingen. Alles is mogelijk: een losstaand tuingebouw of een aanbouw tegen een bestaande woning. Ook qua schaalgrootte is alles mogelijk tussen een bescheiden carport en een volledige gastenverblijf met verschillende verdiepingen. Wij bouwen jouw tuinhuis op maat voor elke denkbare functie:

100% maatwerk

Wij realiseren jouw tuinhuis op maat met eiken balken die we volgens de principes van de Vlaamse vakwerkbouw construeren met pen- en gatverbindingen. We beschikken over een eigen atelier voor de nodige werkvoorbereidingen. Onze eigen timmermannen voeren ter plaatse de montage uit. Dankzij het maatwerk realiseren wij unieke constructies.

Ontwerp volledig vrij

Voor het ontwerp van jouw tuinhuis op maat heb je de vrije keuze tussen twee mogelijkheden:

  • Wij nemen het ontwerp op ons. We vertalen jouw wensen en verlangens naar een verrassend ontwerp.
  • Je hebt al een ontwerpplan. In dat geval maken we de nodige technische uitvoeringsplannen en nemen we de verdere realisatie op ons.

Investering voor het leven

Een tuinhuis op maat is een investering voor het leven. Daarom kiezen wij voor kwaliteitsvolle materialen die karakter en authenticiteit uitstralen. In combinatie met onze jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap leidt dit tot een uniek en kwaliteitsvol resultaat. Voor het vakwerk werken we met oerdegelijke Europese eik. De dakconstructie en de gevelbekleding wordt uitgevoerd in lariks of douglas. De dakbedekking is mogelijk in oude Vlaamse pannen of tegelpannen, natuurleien, riet,…

Droom je van een tuinhuis op maat?