Uw tuinhuis op maat in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen

Zoekt u naar een gespecialiseerde partner voor het bouwen van een tuinhuis op maat in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen. Kies voor H3 houtskeletbouw uit het centraal gelegen Westerlo. U mag rekenen op authentiek vakmanschap en de beste materialen. Op onze referentielijst vindt u talrijke voorbeelden, waaronder een tuinhuis op maat, uit Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Tal van inwoners uit Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg kozen al voor een tuinhuis op maat. Aangezien uw dromen of wensen zich niet hoeven te beperken tot standaardafmetingen, is alles mogelijk. Wij kennen weinig technische beperkingen. Bovendien kunt u voor elk project, klein of groot, bij ons terecht. Wij realiseren zowel losstaande houten bijgebouwen als constructies in aanbouw. Elke functie voor uw tuinhuis op maat is mogelijk:

Alles op maat

De basis van uw tuinhuis op maat in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen wordt gevormd door eiken balken die we met elkaar verbinden volgens het pen- en gatprincipe. Daarbij volgen we de eeuwenoude werkwijze van de Vlaamse vakwerkbouw. Alle voorbereidingen gebeuren in ons eigen werkatelier en in nauwe samenwerking met onze vaste houtleverancier. Ook de montage is in handen van eigen ervaren medewerkers. Voor de verdere binnenwerking krijgt u de volledige vrijheid om in zee te gaan met wie u maar wilt.

Alle vrijheid voor het ontwerp

Wij bouwen houten bijgebouwen die door uw architect of tuinarchitect zijn ontworpen. Als u nog geen ontwerp hebt, dan gaan we graag voor u aan de slag. In ieder geval staan wij in voor de technische uitvoeringsplannen, zodat we 100% zeker zijn dat elk detail juist zit.

Een tuinhuis voor het leven

Wanneer wij uw tuinhuis op maat bouwen in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen, dan hebt u een tuinconstructie voor uw verdere leven. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen met een lange levensduur en de juiste authentieke uitstraling. Het vakwerk bestaat volledig uit oerdegelijke Europese eik. Voor de dakconstructie en de gevelbekleding is zowel eik als lariks of douglas mogelijk. De dakbedekking voeren we uit in oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet. U kiest de uitstraling die u wenst.

Wenst u een tuinhuis op maat in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant?
Aarzel niet en maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.