Lichtaart – lage energiewoning

Deze vrijstaande woning is een voorbeeld van energiezuinig én budgetvriendelijk bouwen. H3 houtskeletbouw was hier aannemer voor de volledige CASCO-afwerking, inclusief de ramen met blokkaders en de Façatile-gevelafwerking, dé gevelspecialiteit van H3 houtskeletbouw.


“In de zoektocht naar een geschikte bouwpartner, lieten we ons leiden door de positieve ervaringen van onze collega-bouwers met H3 houtskeletbouw en de mooie realisaties die we zagen. Ook de opbouw van de wanden en het dak voldeden helemaal aan onze ecologische verwachtingen. Alles bij elkaar hadden we bij H3 houtskeletbouw het beste gevoel, waardoor we niet voor de goedkoopste, maar zeker ook niet voor de duurste, gekozen hebben.

We hebben de samenwerking als zeer aangenaam ervaren. Er werd actief meegedacht over het ontwerp en flexibel omgesprongen met de kleine wijzigingen die we nog wilden aanbrengen tijdens het bouwproces. Er was een vriendelijk contact met de medewerkers zowel op de werf als op kantoor. En men was steeds bereikbaar voor vragen.

Het resultaat mag er meer dan zijn. Er werd duidelijk de tijd genomen om alles degelijk af te werken. Wij zijn alvast tevreden bewoners van een lage energiewoning van H3 houtskeletbouw.”

Fam. Janssens – Lichtaart