Onze klanten aan het woord

Jill en Alain – Eindhout

“Bij de start van ons project was er één ding zeker, als we bouwen dan zal het bio-ecologisch zijn. Tijdens onze zoektocht naar een aannemer kwamen we terecht bij H3 houtskeletbouw. Al bij ons eerste gesprek voelden wij ons thuis bij H3 houtskeletbouw en wisten we dat dit de beste partner was om onze droom te realiseren. Zoals Jan Hermans het zo mooi verwoordde: “je woning is je derde huid”. Ik wist op slag dat we bij de juiste partner zaten! Jan weet waarover hij het heeft, hij ademt en leeft zijn bedrijf. Zijn passie en liefde zijn voelbaar in alles wat hij doet. 

h3 houtskeletbouw thermowood black eindhout 1

Zoals bij elk project komt er heel wat kijken bij de realisatie van een woning, maar het team van H3 houtskeletbouw is een geschenk uit de hemel gebleken. Jan en werfleider Kristof hebben steeds meegedacht met ons, rekening houdende met onze vraag en budget. Het bouwteam, onder leiding van Bruno, zijn zeer aangename en bekwame mensen die onze woning gemaakt hebben tot de gezellige plek die het vandaag is. Hun tips naar verdere afwerking waren zeer waardevol en ook de hulp die ze boden bij onvoorziene omstandigheden is iets wat ik nooit zal vergeten. Ik zou durven zeggen dat deze mannen in de wereld van hout, een hart dragen van goud. Enkel respect en lof voor hun bekwaamheid. 

We zijn gestart begin 2018, we zijn verhuisd in augustus hetzelfde jaar… Wij zijn alvast tevreden bewoners en kunnen het H3 team heel erg aanraden.” 

Fam. Meeus Bertels – Duffel

“Starten met een nieuwbouw is een hele uitdaging, zeker als het aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Ecologisch en energiezuinig waren voor ons deze uitgesproken voorwaarden. Samen met Werkgroep Vormgeving en ePROJECTEN vonden wij aannemer Jan Hermans van H3 houtskeletbouw. Deze firma ging mee in ons verhaal van energiezuinig en ecologisch. In overleg zochten we de meest ecologisch verantwoorde materialen en Jan waakte erover dat alles economisch haalbaar bleef. En het gezegde: “Goede afspraken maken goede vrienden” is vanzelfsprekend ook hier van toepassing. Het werd een fijne bouwervaring, zowel met Jan als met zijn medewerkers!”

Fam. Janssens – Lichtaart

“In de zoektocht naar een geschikte bouwpartner, lieten we ons leiden door de positieve ervaringen van onze collega-bouwers met H3 houtskeletbouw en de mooie realisaties die we zagen. Ook de opbouw van de wanden en het dak voldeden helemaal aan onze ecologische verwachtingen. Alles bij elkaar hadden we bij H3 houtskeletbouw het beste gevoel, waardoor we niet voor de goedkoopste, maar zeker ook niet voor de duurste, gekozen hebben.

h3 houtskeletbouw façatile Lichtaart 2

We hebben de samenwerking als zeer aangenaam ervaren. Er werd actief meegedacht over het ontwerp en flexibel omgesprongen met de kleine wijzigingen die we nog wilden aanbrengen tijdens het bouwproces. Er was een vriendelijk contact met de medewerkers zowel op de werf als op kantoor. En men was steeds bereikbaar voor vragen.

Het resultaat mag er meer dan zijn. Er werd duidelijk de tijd genomen om alles degelijk af te werken. Wij zijn alvast tevreden bewoners van een lage energiewoning van H3 houtskeletbouw.”