Ruwbouw-Winddicht (RW) of toch net iets meer (CASCO)?

Bio-ecologisch bouwen met houtskeletbouw van H3 houtskeletbouw is sowieso een slimme keuze, of je nu gaat voor ruwbouw-winddicht (RW)  of toch wat meer afgewerkt (CASCO). Het is vooral goed voor je budget. Een samenwerking kan vanaf een pril idee tot volledige uitvoering, jij kiest. Ga je vanaf het begin met ons in zee, dan brengen we je in contact met onze huisarchitect voor het voorontwerp en de bouwaanvraag. Je bespaart op de ontwerpkosten omdat wij de detail- en uitvoeringsplannen voor onze rekening nemen. De eindfase bepaal je zelf: ruwbouw-winddicht tot sleutel-op-de-deur.

 

RW bouwen

Deze afwerkingsgraad is ideaal voor diegenen met passie voor klussen en bouwen of indien u zelf de verdere organisatie in handen wil nemen.

Dit houdt in dat we je woning afleveren inclusief:

  • Grond-, funderings- en rioleringswerken
  • Houtskeletbouw, vloeren en daken
  • Dakdichting van hellend of plat dak
  • Ramen en deuren in onze ‘huisstijl’, netjes ingewerkte blokramen voor het mooiste resultaat
  • Gevelafwerking

CASCO bouwen

Ook deze afwerkingsgraad is een droom voor handige doe-het-zelvers. Aanvullend op de punten hiernaast zorgen we nog voor de verdere finalisering van:

  • Vloerisolatie en ondervloeren (chape)
  • Afwerking wanden en plafonds in gipskarton of gipsvezelplaten
  • Eventueel ook nog Technieken (elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie)

 

Voor beide bouwtypes geldt een nauwe samenwerking tussen jou, onze huisarchitect en ons bouwteam. Voor dergelijke totaalpakketten bieden we een scherpe houtskeletbouw prijs voor een zéér hedendaagse, originele en tijdloze woning die bovendien energiezuinig is en gezond om in te wonen.


SOD – Sleutel-Op-De-Deur

Instapklaar worden onze woningen meestal niet afgewerkt. Daarmee heeft u zelf nog de vrije keuze welke vloeren u plaatst, welke keuken of badkamer u installeert en welke kleuren u het meest begeesteren…

Streeft u toch naar een Bio-Ecologische woning die sleutel-op-de-deur wordt afgewerkt ? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.