Ecologisch bouwen met houtskeletbouw

Gezond en milieuvriendelijk bouwen en wonen? Het kan met houtskeletbouw. Want wanneer je kiest voor ecologisch bouwen met bio-ecologische houtskeletbouw, kies je resoluut voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat. Bij H3 houtskeletbouw hebben we van houtskeletbouw in regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant ons vak gemaakt. Ontdek hier de voordelen.

Bio-ecologische houtskeletbouw

De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat. Bij H3 houtskeletbouw hebben we van houtskeletbouw in regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant ons vak gemaakt.

Ontdek de voordelen van houtskeletbouw

Milieuvriendelijk

We gebruiken bij voorkeur ecologisch verantwoorde bouwmaterialen. Hout en andere afgeleide houtproducten zijn duurzaam en hernieuwbaar. Ze scoren zeer goed in de levenscyclusanalyse (LCA). Er is namelijk beperkte energie nodig bij de productie, het transport, het gebruik en de recyclage. We doen zo volop mee aan de circulaire economie

Energiezuinig

We denken toekomstgericht met het houtskeletsysteem. De EPB-normen liggen alsmaar hoger en wij blijven ze graag een stapje voor. Door de juiste materiaalkeuze blijft je woning water- en winddicht, brandveilig, koel in de zomer en warm in de winter. Bovendien bespaar je op je energiekosten. Wij bouwen probleemloos conform de BEN-norm en zelfs beter.

Aangenaam leefklimaat

Door het gebruik van ecologische bouwmaterialen blijft de luchtkwaliteit in je woning optimaal.

Je beleeft je huis als comfortabel, aangenaam en gezond!

Zijn er nadelen aan houtskeletbouw?

Sommigen hebben zo hun vooroordelen, vaak het gevolg van onwetendheid. Houtskeletbouw is de meest duurzame en milieuvriendelijke bouwtechniek voor het realiseren van passiefhuizen of lage energiewoningen. Enkel voordelen dus!