Op zoek naar een totaalpartner voor houtskeletbouw in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant?

H3 houtskeletbouw specialiseert zich al meer dan tien jaar op houtskeletbouw in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Als echte pioniers realiseerden wij in Vlaanderen als één van de eerste aannemers een passiefhuis in houtskelet. Onze grote kracht zit in de architecturale vrijheid die we jou bieden. Bij ons géén standaardwoningen die de sleutel-op-de-deurfirma’s aanbieden. Ook minimalistische moderne architectuur behoort tot de mogelijkheden.

“Een passiefhuis of lage-energiewoning met houtskeletbouw in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant”

Wie in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant een aannemer zoekt voor houtskeletbouw, is bij H3 houtskeletbouw aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de bouwmethode bij uitstek om passiefhuizen of lage energiewoningen te realiseren.

  • Aangezien de isolatie in de houtconstructie wordt voorzien, biedt een houtskeletbouw veel meer ruimte voor isolatie dan een traditionele woning.
  • In combinatie van de luchtdichtheid van de binnenste schil, leggen we de basis van een energiezuinige woning.
  • Voor het isolatiemateriaal kiezen we bij voorkeur bio-ecologische papiervlokken. In vergelijking met minerale wollen scoort dit natuurlijke isolatiemateriaal sterker in de zomer en ligt de isolatiewaarde minstens gelijk in de winter. Dankzij de voorbehandeling hoef je niet te vrezen voor brandgevaar.

Levenslang woonplezier in houtskeletbouw

Wij realiseerden al talrijke woningen in houtskeletbouw in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsvolle woningen die garant staan voor levenslang woonplezier. De combinatie van een hoge isolatiewaarde, de luchtdichtheid en de dampopen werking naar buiten toe leiden tot een aangenaam, gezond en droog binnenklimaat. Je kunt op ons rekenen voor de volledige realisatie van A tot Z.

h3 houtskeletbouw kasterlee bio ecologisch 4
h3 houtskeletbouw thermowood black eindhout 2

Op zoek naar een ervaren totaalpartner of aannemer?

Onze huisarchitect zorgt voor het voorontwerp en de bouwaanvraag. Je bespaart op de ontwerpkosten omdat wij de detail- en uitvoeringsplannen voor onze rekening nemen. Heb je al een ontwerpplan van jouw architect en zoek je naar een ervaren aannemer voor een houtskeletbouw in de provincies Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant.