Wij maken alle houten bijgebouwen op maat

H3 houtskeletbouw creëert en maakt alle mogelijke houten bijgebouwen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in eiken bijgebouwen volgens een exclusieve cottagestijl. Je mag rekenen op authentiek vakmanschap en de nodige kwaliteitsmaterialen. Voor de binnenafwerking van onze houten bijgebouwen krijg je alle vrijheid om met eigen vakmensen samen te werken.

Houten bijgebouwen, opgebouwd met eik in de typische cottagestijl, geven een meerwaarde aan jouw tuin. Je creëert in je eigen tuin een plekje waar je na een drukke dag volledig tot rust komt. Dankzij ons maatwerk voor houten bijgebouwen kun je voor elk project bij ons terecht:

Al onze houten bijgebouwen zijn volledig maatwerk

Wij hebben voor onze houten bijgebouwen geen standaardmaten of -uitvoeringen. Alles is maatwerk, opgebouwd volgens de traditionele Vlaamse vakwerkmethode. Dankzij de pen- en gatverbindingen zit de constructie oersterk in elkaar. Op basis van onze technische uitvoeringsplannen gebeuren alle voorbereidingen onder onze supervisie. De montage gebeurt ter plaatse met eigen vakmensen.

Jouw ontwerp of het onze?

Heb je zelf al een architect of tuinarchitect? Tekende je een schetsje? Of heb je alleen maar dromen? Voor ons prima! Ofwel werken wij voor jou een ontwerp uit – al dan niet vertrekkend van een eigen schets -, ofwel vertalen we het ontwerp van jouw (tuin)architect naar de vereiste technische uitvoeringsplannen.

Houten bijgebouwen van topkwaliteit

Als je kiest voor H3 houtskeletbouw, dan kies je voor houten bijgebouwen van topkwaliteit met een levensduur van vele decennia. Naast het authentieke vakmanschap voor de bouwmethode gebruiken wij de beste materialen. Zo voeren we al het vakwerk van onze houtenbijgebouwen uit in oerdegelijke Europese eik. De dakconstructie en de gevelbekleding is standaard in lariks of douglas of – wanneer je nog meer authenticiteit en karakter wenst – in eik. De dakbedekking voeren we uit in oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Meer weten over ons maatwerk voor houten bijgebouwen?