Authentieke houten bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

H3 houtskeletbouw realiseert authentieke houten bijgebouwen in eik in de volledige provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Vanuit onze centrale ligging in Westerlo zijn we prima geplaatst om deze regio’s te bedienen. U mag rekenen op authentiek maatwerk, gebouwd volgens de traditionele bouwmethode met Vlaams vakwerk. U vindt in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg talrijke referenties van onze houten bijgebouwen. Interesse? Maak uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met onze mogelijkheden.

Houten bijgebouwen hebben vele vormen en eindeloze mogelijkheden, zowel functioneel als op vlak van rust en wellness. Wij staan garant voor 100% maatwerk. Geen twee van onze houten bijgebouwen zijn identiek.  Elke realisatie verzekert toegevoegde waarde in uw tuin. Zowel volledig losstaande constructies als aanbouw behoren tot onze mogelijkheden. Voor de binnenafwerking geniet u een volledige vrijheid. Volledig volgens uw wensen en verlangens bouwen wij voor u:

 

Houten bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

U vindt onze authentieke houten bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Laat u overtuigen door onze uitstekende referenties in  deze provincies. Wij bouwen volgens de traditionele Vlaamse vakwerkmethode waarbij pen- en gatverbindingen de stevigheid van de constructie verzekeren. Vooraleer onze timmermannen ter plaatse de constructie bij u monteren, bereiden we alles zorgvuldig voor.

Wenst u ook een ontwerp?

Voor het ontwerp leggen wij alle nodige flexibiliteit aan de dag. Als u al een ontwerp hebt van een architect of een tuinarchitect, dan werken wij deze verder uit naar de noodzakelijke technische uitvoeringsplannen. Als u nog geen ontwerp hebt, gaan wij creatief aan de slag met uw wensen en verlangens.

Hoogkwalitatief maatwerk

Naast maatwerk leveren wij houten bijgebouwen van topkwaliteit.  Het vakwerk construeren we met behulp van oerdegelijke Europese eik. De dakconstructie en de gevelbekleding zijn ook mogelijk in eik, zeker wanneer u extra karakter en authenticiteit wenst. In het andere geval adviseren we lariks of douglas. De dakbedekking geven we een exclusief uitzicht met oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Woont u in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg en zoekt u expert in houten bijgebouwen?
Contacteer ons voor een eerste kennismaking.