H3 houtskeletbouw sponsort zotte uitdaging 2020

donderdag 20 februari 2020

2100 kilometer afleggen in 6 weken

Minstens één marathon per dag lopen, 6 weken aan een stuk. Je moet goed zot zijn om dat te doen. ‘Dan maak ik er maar ineens de zotte uitdaging 2020 van!’ dacht tomatenteler Luc Beirinckx uit Noorderwijk. Deze ondernemer en fanatiek sporter vertrekt eind maart in Herentals, met als doel om volledig op eigen kracht de pelgrimstocht naar Santiago De Compostella af te leggen. Om die afstand van ongeveer 2100 kilometer op anderhalve maand te overbruggen, heeft hij wekelijks ongeveer 400 km te gaan. Van een zotte uitdaging gesproken …

Jongeren een nieuw leven laten bouwen

Met deze heldenprestatie wil Luc geld inzamelen voor vier goede doelen die hem nauw aan het hart liggen: Siddartha Ethiopië,  Fonds voor innovatief kankeronderzoek, To Walk Again en Olivia Fund. Omdat wij ons als ecologisch houtskeletbouwer willen engageren voor een betere wereld, kozen we ervoor om te doneren aan Siddartha. We voelen ons met H3 houtskeletbouw en houtbouw namelijk erg verwant met dit project.

In de Ethiopische hoofdstad leven heel wat dakloze jongeren in de riolen. Siddartha haalt hen letterlijk uit de goot: eerst krijgen ze een circustraining om hun zelfdiscipline, concentratie en zelfvertrouwen te laten groeien, nadien een opleiding metaal- of houtbewerking. Tot nu toe kon de organisatie al meer dan 570 jongeren een nieuw leven geven. Daar hopen wij er dus binnenkort nog heel wat aan toe te voegen.

Steun de zotte uitdaging 2020 en word sponsor

Ondertussen bereidt Luc zich met volle goesting en een bang hartje voor op zijn zotte uitdaging. De route werd uitgestippeld, loopschema’s zijn gefinaliseerd en zijn schoenen staan klaar (maar liefst 6 paar!). Een dikke twee weken geleden overschreed Luc ook de kaap van 10.000 sponsors, nu gaat dat stilaan richting de 15.000. Geef jij Luc ook een duwtje in de rug?

zotte uitdaging 2020 logo

Klik hier om de zotte uitdaging 2020 te sponsoren.

Een droomwoning in houtskeletbouw?

Contacteer onze experts
Bekijk onze realisaties