Alle mogelijke eikenhouten bijgebouwen op maat

Vertrouw  op de vakkennis en  jarenlange expertise van H3 houtskeletbouw uit Westerlo voor het realiseren van eikenhouten bijgebouwen op maat. Met authentiek vakmanschap creëren wij unieke eikenhouten bijgebouwen, volledig volgens jouw wensen en verlangens.
Voor de binnenafwerking heb je de volledige vrijheid.

Eikenhouten bijgebouwen bieden een meerwaarde aan jouw tuin. Ze stralen duurzaamheid uit en maken van jouw tuin een plek waar de rust en het genieten centraal staan. Bij H3 houtskeletbouw is alles mogelijk: wij bouwen zowel losstaande eikenhouten bijgebouwen als bijgebouwen in aanbouw. Onze projecten variëren van kleinere constructies tot complete gastenverblijven met een verdieping. Wij realiseren eikenhouten bijgebouwen in alle mogelijke vormen en voor alle denkbare doeleinden:

100% maatwerk voor onze eikenhouten bijgebouwen

Al onze eikenhouten bijgebouwen zijn maatwerk, gebaseerd op een uniek ontwerp. Wij werken volgens de traditionele Vlaamse vakwerkbouwmethode. De pen- en gatverbindingen garanderen vele decennia lang de nodige stevigheid. Alle voorbereidingen gebeuren in ons eigen werkatelier of in nauwe samenwerking met onze houtleverancier. Vervolgens komen onze timmermannen ter plaatse voor de montage.

Jij bepaalt het ontwerp

Voor het ontwerp heb je de vrije keuze uit twee mogelijkheden:

  • Volgens jouw wensen, dromen en verlangens werken wij een ontwerp uit voor jouw eikenhouten bijgebouw. Heb je zelf al een plannetje of schetsje uitgewerkt? Prima, dan vormt dit ons vertrekpunt.
  • Je levert zelf via je eigen architect of tuinarchitect een compleet ontwerp aan dat wij technisch vertalen naar de nodige uitvoeringsplannen.

Lange levensduur verzekerd

Wanneer je voor eikenhouten bijgebouwen samenwerkt met H3 houtskeletbouw, dan bent u voor de volledige constructie verzekerd van een lange zorgeloze levensduur. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteitsmaterialen.

  • Het vakwerk van onze eikenhouten bijgebouwen bestaat uit oerdegelijke Europese eik.
  • Voor de dakconstructie en de gevelbekleding kiezen we lariks of douglas. Voor nog meer authenticiteit en karakter behoren ook een dakconstructie en gevelbekleding in eik tot de mogelijkheden.
  • Bij de dakbedekking gebruiken we optioneel oude Vlaamse pannen of een andere keuze zoals tegelpannen, natuurleien of riet.
  • Voor de binnenafwerking werk je in alle vrijheid samen met vakmensen van jouw eigen keuze.

Interesse in onze eindeloze mogelijkheden voor authentieke eikenhouten bijgebouwen?