Wenst u een eiken tuinhuis in cottage stijl?

Steeds meer mensen kiezen voor de luxe en uitstraling van een eiken tuinhuis in traditionele cottage stijl. Kies voor het vakmanschap van H3 houtskeletbouw. Vanuit onze thuisbasis Westerlo zijn we actief in de volledige provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Wij garanderen authentiek vakmanschap en gebruiken uitsluitend de beste materialen. Wenst u enkele staaltjes van ons kunnen? Bekijk dan deze referenties, waaronder een eiken tuinhuis in de vorm van een eiken tuinhuis in cottage vorm. Meer info? Contacteer ons vrijblijvend.

Een eiken tuinhuis in de vorm van een cottage brengt authenticiteit in een tuin. De karaktervolle materialen stralen rust en exclusiviteit uit. Na een drukke dag komt u in uw tuin heerlijk tot rust. U kunt voor elk soort eiken tuinhuis in de cottage stijl bij ons terecht, groot of klein. Ook aanbouwconstructies zijn mogelijk. Dankzij onze flexibiliteit bouwen wij houten bijgebouwen voor elke gewenste functie:

Volledig op maat

Uw eiken tuinhuis in de vorm van een typische Engelse cottage wordt volledig op maat gemaakt. Daarbij gebruiken we de eeuwenoude bouwmethode van het Vlaamse vakwerk. De pen- en gatverbindingen maken deze houtconstructie oersterk. Op basis van onze eigen technische uitvoeringsplannen bereiden we de volledige constructie voor in samenwerking met onze houtleverancier. Tenslotte staan onze timmermannen in voor de eindmontage. Voor de inrichting en de binnenafwerking krijgt u de volledige vrijheid om samen te werken met wie u maar wilt.

Het ontwerp is volledig vrij

Voor het ontwerp kunt u in alle vrijheid beroep doen op een eigen architect of tuinarchitect, waarna wij de technische uitvoeringsplannen uitwerken. Wilt u dat wij ook het ontwerp voor onze rekening nemen? Geen probleem, wij vertalen uw wensen en verlangens naar een prachtig ontwerp voor een eiken tuinhuis in de vorm van een Engelse cottage. Elk detail verdient de nodige aandacht.

Kwaliteit voor het leven

Elk tuinhuis of cottage dat wij bouwen, gaat probleemloos uw verdere leven mee. Wij gebruiken de beste kwaliteitsmaterialen, waaronder oerdegelijke Europese eik voor de vakwerkbouw. Hetzelfde hout gebruiken we voor de gevelbekleding en de dakconstructie. Mogelijke alternatieven voor deze laatste zijn lariks en douglas. Voor het dak bieden we u de keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of een rieten dak.

Wenst u een eiken cottage als tuinhuis?
Contacteer ons
voor een eerste kennismaking.