Droomt u van een prachtige eiken poolhouse in cottage stijl?

Plant u een zwembad in de tuin en wilt u het plaatje helemaal compleet maken met een eiken poolhouse in cottage stijl? Contacteer dan H3 houtskeletbouw voor een eiken poolhouse op maat. U mag rekenen op authentiek vakmanschap met de beste materialen. Laat u overtuigen door onze referentielijst met prachtige eiken poolhouses in cottage stijl. Interesse in onze mogelijkheden? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Een prachtig zwembad komt nog meer tot zijn recht met een eiken poolhouse in cottage stijl. Uw poolhouse hoeft zich niet te beperken tot een technische ruimte alleen, alles is mogelijk: omkleedruimtes, een volledig ingerichte bar, wellnessfaciliteiten waaronder een sauna en een jacuzzi, een buitenkeuken, een overdekt terras,… Wij maken volledig op maat uw dromen waar. De grootte van uw eiken poolhouse in cottage stijl speelt geen enkele rol. Zelfs volledige gastenverblijven¬†behoren tot onze mogelijkheden.

100% maatwerk

Elke poolhouse die wij maken is volledig maatwerk. Wij werken volgens de traditionele Vlaamse vakwerkbouwmethode waarbij pen- en gatverbindingen de stevigheid van de constructie garanderen. Vooraleer onze timmermannen in uw tuin aan de slag gaan, bereiden we alles tot in de kleinste details voor. Voor de binnenafwerking krijgt u alle vrijheid om met uw eigen specialisten aan de slag te gaan.

U bepaalt hoe uw eiken poolhouse in cottage stijl er uit ziet

Wij bouwen volledig volgens  uw wensen en verlangens. Ofwel levert uw architect of tuinarchitect een ontwerp aan en maken wij de nodige technische uitvoeringsplannen. Ofwel legt u ook het ontwerp in onze handen. Wij vertalen uw dromen naar een verrassend en functioneel design.

Een eiken poolhouse in cottage stijl voor vele decennia

Onze houten constructies gaan probleemloos vele decennia mee. Zo gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Voor het vakwerk kiezen we oerdegelijke Europese eik. De gevelbekleding en de dakconstructie bestaan ook uit eik, met lariks en douglas als mogelijke alternatieven. Voor de dakbedekking hebt u de keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Droomt u van een eiken poolhouse in cottage stijl?
Maak vandaag nog uw afspraak!