Droom je van een prachtige eiken poolhouse in cottage stijl?

Plan je een zwembad in de tuin en wil je het plaatje helemaal compleet maken met een eiken poolhouse in cottage stijl? Contacteer dan H3 houtskeletbouw voor een eiken poolhouse op maat. Je mag rekenen op authentiek vakmanschap met de beste materialen.

Een prachtig zwembad komt nog meer tot zijn recht met een eiken poolhouse in cottage stijl. Jouw poolhouse hoeft zich niet te beperken tot een technische ruimte alleen, alles is mogelijk: omkleedruimtes, een volledig ingerichte bar, wellnessfaciliteiten waaronder een sauna en een jacuzzi, een buitenkeuken, een overdekt terras,… Wij maken volledig op maat jouw dromen waar. De grootte van je eiken poolhouse in cottage stijl speelt geen enkele rol. Zelfs volledige gastenverblijven behoren tot onze mogelijkheden.

h3 voorbeeld bijgebouw

100% maatwerk

Elke poolhouse die wij maken is volledig maatwerk. Wij werken volgens de traditionele Vlaamse vakwerkbouwmethode waarbij pen- en gatverbindingen de stevigheid van de constructie garanderen. Vooraleer onze timmermannen in jouw tuin aan de slag gaan, bereiden we alles tot in de kleinste details voor. Voor de binnenafwerking krijg je alle vrijheid om met je eigen specialisten aan de slag te gaan.

Jij bepaalt hoe je eiken poolhouse in cottage stijl er uit ziet

Wij bouwen volledig volgens jouw wensen en verlangens. Ofwel levert jouw architect of tuinarchitect een ontwerp aan en maken wij de nodige technische uitvoeringsplannen. Ofwel leg je ook het ontwerp in onze handen. Wij vertalen jouw dromen naar een verrassend en functioneel design.

h3 houtskeletbouw tielt winge poolhouse 6

Een eiken poolhouse in cottage stijl voor vele decennia

Onze houten constructies gaan probleemloos vele decennia mee. Zo gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Voor het vakwerk kiezen we oerdegelijke Europese eik. De gevelbekleding en de dakconstructie bestaan ook uit eik, met lariks en douglas als mogelijke alternatieven. Voor de dakbedekking heb je de keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Droom je van een eiken poolhouse in cottage stijl?