Een eiken garage in cottage stijl? Kies voor H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw beschikt over vele jaren ervaring in maatwerk voor kwaliteitsvolle eiken bijgebouwen. Alles is mogelijk, waaronder ook een eiken garage in cottage stijl. Wij kiezen de beste, authentieke materialen en werken volgens de techniek van de Vlaamse vakwerkbouw. Wenst u met eigen ogen onze realisatie te zien? We tonen u graag enkele referentieprojecten.

Een garage kan veel meer zijn dan alleen een functioneel dak boven uw wagen. Een eiken garage in cottage stijl geeft een authentiek karakter en extra uitstraling aan uw tuin. Bovendien kunnen wij uw garage dankzij het maatwerk combineren met andere functies waaronder een overdekt terras, patio,…¬† Ook een eiken carport, losstaand of in aanbouw, behoort tot onze¬† eindeloze mogelijkheden.

Uw eiken cottage garage is maatwerk

Wij hebben nog nooit twee identieke eikenhouten bijgebouwen gemaakt. Elk project is een unieke realisatie, volledig op maat van de wensen van onze opdrachtgevers. Wel gebruiken we altijd de traditionele Vlaamse bouwmethode van het vakwerkbouw. Daarbij zorgen de pen- en gatverbindingen voor de noodzakelijke stevigheid van de constructie.

Alle werfvoorbereidingen gebeuren onder onze supervisie op basis van onze zelf uitgewerkte technische uitvoeringsplannen. Vervolgens staan onze timmermannen in voor de eindmontage. Voor de eventuele binnenafwerking krijgt u alle vrijheid.

Hoe komt het ontwerp tot stand?

Het ontwerp voor uw eiken garage in cottage stijl kan op twee manieren tot stand komen. Ofwel hebt u een al architect en werkt deze een ontwerp uit. Wij vertalen dit vervolgens in technische uitvoeringsplannen. Ofwel vertrouwt u ook het ontwerp aan ons toe. Op basis van uw dromen en verlangens werken wij een voorstel uit dat we vervolgens verfijnen totdat u volledig tevreden bent.

Een garage voor het leven

Een eiken garage in cottage stijl gemaakt door H3 houtskeletbouw is voor het leven. De combinatie van traditioneel vakmanschap met de beste materialen staat garant voor een decennialang zorgeloos gebruik van uw garage.

Voor de vakwerkbouw gebruiken we alleen oerdegelijke Europese eik. Ook voor de dakconstructie en de gevelbekleding kunnen we eik gebruiken. Mogelijke alternatieven zijn lariks en douglas. Voor het dak hebt u de vrije keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of een dak in riet.

U wenst een eiken garage in cottage stijl?
Contacteer
H3 houtskeletbouw voor een eerste bespreking van uw wensen.