Een eiken garage in cottage stijl? Kies voor H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw beschikt over vele jaren ervaring in maatwerk voor kwaliteitsvolle eiken bijgebouwen. Alles is mogelijk, waaronder ook een eiken garage in cottage stijl. Wij kiezen de beste, authentieke materialen en werken volgens de techniek van de Vlaamse vakwerkbouw. Wens je met eigen ogen onze realisatie te zien?

Een garage kan veel meer zijn dan alleen een functioneel dak boven je wagen. Een eiken garage in cottage stijl geeft een authentiek karakter en extra uitstraling aan je tuin. Bovendien kunnen wij jouw garage dankzij het maatwerk combineren met andere functies waaronder een overdekt terras, patio,…  Ook een eiken carport, losstaand of in aanbouw, behoort tot onze  eindeloze mogelijkheden.

Jouw eiken cottage garage is maatwerk

Wij hebben nog nooit twee identieke eikenhouten bijgebouwen gemaakt. Elk project is een unieke realisatie, volledig op maat van de wensen van onze opdrachtgevers. Wel gebruiken we altijd de traditionele Vlaamse bouwmethode van het vakwerkbouw. Daarbij zorgen de pen- en gatverbindingen voor de noodzakelijke stevigheid van de constructie.

Alle werfvoorbereidingen gebeuren onder onze supervisie op basis van onze zelf uitgewerkte technische uitvoeringsplannen. Vervolgens staan onze timmermannen in voor de eindmontage. Voor de eventuele binnenafwerking krijg je alle vrijheid.

Hoe komt het ontwerp tot stand?

Het ontwerp voor jouw eiken garage in cottage stijl kan op twee manieren tot stand komen. Ofwel heb je al architect en werkt deze een ontwerp uit. Wij vertalen dit vervolgens in technische uitvoeringsplannen. Ofwel vertrouw je ook het ontwerp aan ons toe. Op basis van jouw dromen en verlangens werken wij een voorstel uit dat we vervolgens verfijnen totdat je volledig tevreden bent.

Een garage voor het leven

Een eiken garage in cottage stijl gemaakt door H3 houtskeletbouw is voor het leven. De combinatie van traditioneel vakmanschap met de beste materialen staat garant voor een decennialang zorgeloos gebruik van jouw garage.

Voor de vakwerkbouw gebruiken we alleen oerdegelijke Europese eik. Ook voor de dakconstructie en de gevelbekleding kunnen we eik gebruiken. Mogelijke alternatieven zijn lariks en douglas. Voor het dak heb je de vrije keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of een dak in riet.

Je wenst een eiken garage in cottage stijl?