Een eiken patio in cottage stijl? Kies voor authenticiteit!

H3 houtskeletbouw is dé specialist in eikenhouten bijgebouwen. Wanneer u een eiken patio wenst in de Engelse cottage stijl, dan bent u bij ons in goede handen. Wij gebruiken de beste materialen en een authentieke constructiemethode. Laat u overtuigen door onze talrijke referenties.  Alles is 100% maatwerk.

Een eiken patio in de Engelse cottage stijl geeft een exclusief tintje aan uw tuin. Gegarandeerd wordt dit uw favoriet plekje in uw tuin. De authentieke uitstraling dankt uw eiken patio in de Engelse cottage stijl aan de stijlvolle materialen. Naast patio’s bouwen wij elk mogelijk eikenhouten tuingebouw, zowel klein als heel groot. Tot een volledig gastenverblijf toe. Wij geven u graag een visueel beeld van onze mogelijkheden: 

Altijd maatwerk

H3 houtskeletbouw kent alleen maatwerk. Geen twee tuinconstructies zijn identiek. Voor standaardmaten bent u bij ons niet aan het juiste adres, wij bouwen zoals u het wenst. Wij creëren een eiken patio in de Engelse cottage stijl met authentieke Vlaamse vakwerkbouw.

De pen- en gatverbindingen garanderen de stevigheid van de volledige constructie, en dit vele decennia lang. Vooraleer we in uw tuin aan de slag gaan om de patio te construeren, bereiden we alles tot in de kleinste details voor. Wij baseren ons op de technische uitvoeringsplannen die we voor elk project zelf uitwerken.

Hebt u al een ontwerp?

Heeft uw eigen architect of tuinarchitect al een ontwerp uitgewerkt voor een eiken patio in Engelse cottage stijl? Voor ons perfect, wij vertalen deze naar de vereiste technische uitvoeringsplannen. Als u zelf nog geen ontwerp hebt, dan doen wij het nodige. Volledig op basis van uw wensen tekenen wij een aantrekkelijk en functioneel ontwerp uit.

Garantie op decennialang tuinplezier

Wanneer wij uw eiken patio in Engelse cottage stijl bouwen, dan mag u voor de rest van uw leven op twee oren slapen. Wij gebruiken de beste materialen, waaronder Europese eik voor de vakwerkbouw. Het dak werken we uiterst stijlvol af met oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet. Wanneer er gevelbekleding nodig is, kan dit ook in eik of verkiest u eerder lariks of douglas.

Wenst u een eiken patio in cottage stijl?
Contacteer
H3 houtskeletbouw voor een vrijblijvende ontmoeting.