Een eiken patio in cottage stijl? Kies voor authenticiteit!

H3 houtskeletbouw is dé specialist in eikenhouten bijgebouwen. Wanneer je een eiken patio wenst in de Engelse cottage stijl, dan ben je bij ons in goede handen. Wij gebruiken de beste materialen en een authentieke constructiemethode.

Een eiken patio in de Engelse cottage stijl geeft een exclusief tintje aan jouw tuin. Gegarandeerd wordt dit uw favoriet plekje in je tuin. De authentieke uitstraling dankt je eiken patio in de Engelse cottage stijl aan de stijlvolle materialen. Naast patio’s bouwen wij elk mogelijk eikenhouten tuingebouw, zowel klein als heel groot. Tot een volledig gastenverblijf toe. Wij geven je graag een visueel beeld van onze mogelijkheden: 

Altijd maatwerk

H3 houtskeletbouw kent alleen maatwerk. Geen twee tuinconstructies zijn identiek. Voor standaardmaten ben je bij ons niet aan het juiste adres, wij bouwen zoals jij het wenst. Wij creëren een eiken patio in de Engelse cottage stijl met authentieke Vlaamse vakwerkbouw.

De pen- en gatverbindingen garanderen de stevigheid van de volledige constructie, en dit vele decennia lang. Vooraleer we in jouw tuin aan de slag gaan om de patio te construeren, bereiden we alles tot in de kleinste details voor. Wij baseren ons op de technische uitvoeringsplannen die we voor elk project zelf uitwerken.

Heb je al een ontwerp?

Heeft jouw eigen architect of tuinarchitect al een ontwerp uitgewerkt voor een eiken patio in Engelse cottage stijl? Voor ons perfect, wij vertalen deze naar de vereiste technische uitvoeringsplannen. Als je zelf nog geen ontwerp hebt, dan doen wij het nodige. Volledig op basis van jouw wensen tekenen wij een aantrekkelijk en functioneel ontwerp uit.

Garantie op decennialang tuinplezier

Wanneer wij je eiken patio in Engelse cottage stijl bouwen, dan mag je voor de rest van uw leven op twee oren slapen. Wij gebruiken de beste materialen, waaronder Europese eik voor de vakwerkbouw. Het dak werken we uiterst stijlvol af met oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet. Wanneer er gevelbekleding nodig is, kan dit ook in eik of verkiest u eerder lariks of douglas.

Wens je een eiken patio in cottage stijl?