Eiken bijgebouwen op maat

Volledig op maat van jouw wensen en verlangens creëren en realiseren wij eiken bijgebouwen op maat. De afgelopen tien jaar bouwden wij met authentiek vakmanschap een indrukwekkende referentielijst op. Voor de binnenafwerking geniet je de volledige vrijheid.

Met onze eiken bijgebouwen creëren we een permanent vakantiegevoel in jouw tuin. Na een drukke dag op het werk verdwijnt in een ogenblik alle stress. Alles is mogelijk, zowel losstaand of in aanbouw. Klein én groot. Wij bouwen eiken bijgebouwen voor alle denkbare doeleinden:

Eigen maatwerk voor eiken bijgebouwen

Wij dragen voor onze eiken bijgebouwen de traditionele Vlaamse vakwerkbouw met pen- en gatverbindingen hoog in het vaandel. Wij beschikken over een eigen werkatelier voor de nodige werkvoorbereiding. Onze ervaren timmermannen klaren vervolgens bij jouw ter plaatse de klus. Al onze eiken bijgebouwen zijn 100% maatwerk volgens een uniek ontwerp.

Volledige vrijheid voor het ontwerp

Je geniet volledige vrijheid voor het ontwerp. Wij bieden twee samenwerkingsmogelijkheden:

  • Wij vertalen uw dromen, wensen en verlangens naar een passend ontwerp op maat. We starten vanaf een wit blad en creëren samen een ontwerp.
  • We werken het ontwerp van jouw architect of tuinarchitect technisch verder uit. Je levert een ontwerp aan, wij vertalen dit naar technische uitvoeringsplannen en staan in voor de realisatie.
h3 voorbeeld bijgebouw
bijgebouw eik modern detail

Kwaliteitsmaterialen voor een lange levensduur

De lange levensduur van een eiken bijgebouwen hangt af van het vakmanschap en de gebruikte materialen. Bij H3 houtskeletbouw mag je voor beide op twee oren slapen:

  • Voor het vakwerk van onze eiken bijgebouwen kiezen we voor oerdegelijk Europese eik.
  • De dakconstructie en de gevelbekleding voeren we uit in lariks of douglas.
  • De dakbedekking voeren we standaard uit in oude Vlaamse pannen of een andere dakbedekking naar keuze.
  • Wanneer je nog meer authenticiteit en karakter wenst dan kunnen we onze eiken bijgebouwen ook realiseren met de dakconstructie en gevelbekleding volledig in eik. Voor de dakbedekking bieden we met tegelpannen, natuurleien, riet,… verschillende alternatieven.

Interesse in onze mogelijkheden voor eikenhouten bijgebouwen?