Maatwerk voor eiken bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Vanuit onze thuisbasis in Westerlo realiseert H3 houtskeletbouw op maat eiken bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij beschikken over jarenlange expertise in de Vlaams vakwerkbouwmethode met eiken balken. Hiermee bouwen we prachtige eiken bijgebouwen in cottagestijl.

Houten bijgebouwen geven iets unieks aan uw tuin. Onze unieke realisaties stralen exclusiviteit uit, en dat vele jaren lang. Aangezien wij volledig op maat werken, ontwerpen en bouwen wij unieke eiken bijgebouwen volledig volgens jouw wensen en verlangens. Voor de binnenafwerking geniet je een volledige vrijheid om samen te werken met wie jij wenst. Zowel losstaande constructies als aanbouw is mogelijk. Wij creƫren voor jou:

Authentieke eiken bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Wanneer je kiest voor H3 houtskeletbouw, dan kies je voor authentiek vakmanschap. Wij werken volgens de traditionele Vlaamse vakwerkmethode met pen- en gatverbindingen. Hierdoor zitten alle houtverbindingen muurvast. Wij bereiden alles tot in de kleinste details voor in ons eigen werkatelier en in nauwe samenwerking met onze houtleverancier. Vervolgens staan onze eigen timmermannen in voor de montage in jouw tuin.

Heb je al een ontwerp?

Voor het ontwerp leggen wij alle nodige flexibiliteit aan de dag. Ofwel vertalen wij het ontwerp van jouw (tuin)architect technisch naar uitvoeringsplannen. Ofwel werken we zelf een ontwerp uit volgens jouw dromen.

Eiken bijgebouwen van topkwaliteit

Je mag rekenen op een eiken bijgebouw dat je vele decennia plezier bezorgt. Wij gebruiken de beste materialen. Voor het vakwerk werken we uitsluitend met oerdegelijke Europese eik. De dakconstructie en de gevelbekleding bestaan uit lariks, douglas – of voor een extra authentieke look – ook uit eik. Voor de dakbedekking krijg je de keuze uit oude Vlaamse pannen, tegelpannen, natuurleien of riet.

Meer weten over onze eindeloze mogelijkheden voor eiken bijgebouwen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant?