Bezoek ons op Ideaal wonen Leuven

woensdag 26 februari 2020

Van 21 tot 29 maart 2020 vind je H3 houtskeletbouw op Ideaal wonen in huis en tuin. In de Brabanthal in Leuven kan je inspiratie komen opdoen voor je huis- en tuininrichting.

 

Ideaal wonen Leuven: gericht op het buitenleven

Ideaal wonen in huis en tuin is de laatste in een reeks woonbeurzen, dus het is natuurlijk belangrijk om het verschil te maken. Daarom zet Ideaal wonen sterk in op alles wat met het buitenleven te maken heeft. Bovendien begint de lente net, waardoor heel wat groene vingers beginnen te kriebelen. Vorig jaar al merkte de beurs dat de Vlaming meer en meer buiten leeft en dus ook investeert in terras, veranda en tuin. Daar sluiten wij met onze H3 bijgebouwen heel mooi aan.

Het verschil tussen Ideaal wonen en Batibouw

Waar een beurs als Batibouw erg inspeelt op de nationale context, komen bezoekers van Ideaal wonen grotendeels uit de streek. Ze zijn op zoek naar vakmensen uit de buurt, omdat die gemakkelijker bereikbaar zijn. Voor H3 houtskeletbouw is het duurzame aspect natuurlijk ook erg belangrijk, dus ook wij werken het liefst lokaal. We vertellen je op Ideaal wonen ook graag alles over een BEN-woning in bio-ecologische houtskeletbouw.

Wens je al graag meer info? Bekijk dan hier onze brochure.

 

Praktisch

  • – Vind H3 houtskeletbouw op stand 324
  • – kom alles te weten over een BEN-woning in bio-ecologische houtskeletbouw of houten bijgebouwen
  • – Beursdagen 21/03/2020 tot 29/03/2020
  • – alle dagen van 14 – 19 uur, zondag van 11 -18 uur
  • – Brabanthal Leuven, ligt op 1 km van afrit 23 Haasrode van de E40
  • – Openbaar vervoer: op weekdagen vertrekt bus 4 om het half uur van het station van Leuven naar de Brabanthal, voor de dienstverlening tijdens het weekend kijk je best op de site van De Lijn.

Gratis toegang tot Ideaal wonen Leuven

Klik hier en ontvang je gratis toegangskaart voor Ideaal wonen in huis en tuin

Een droomwoning in houtskeletbouw?

Contacteer onze experts
Bekijk onze realisaties